• Állon gennyes seb

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Ismét megkeresem Önt egy kérdéssel. Édesanyámnál kb. másfél hete jelentkezett az állán egy babszemnyi nagyságú vörös duzzanat, mely a rákövetkező napon kifakadt, véres-gennyes váladék ürül belőle azóta is. Mivel épp a 3. kemoterápiáját kezdte meg, ott a kórházban ezt leragasztották, és azóta is minden cserélték, és már otthon is cserélni kell a tapaszt rajta. A kérdésem az lenne, hogy meddig tart ez az állapot? Meg fog gyógyulni az a "pötty"? Ott jelentkezett a duzzanat, ahol, belül a szájában (jobb alsó fogínyében) a rosszindulatú daganat van, elég régóta átpirosodott már az arca azon a részen, mondta is az orvos, hogy beszűri az arcát, azért piros... Előre is köszönöm szépen a válaszát.

        Dr. Boros Miklós válasza a seb témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben az állon kialakult gennyes elváltozás valóban a tumor kitörése az arcon a seb nem fog begyógyulni. A felülfertőződés miatt szükséges a naponkénti kötéscsere.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. január 26., 15:47; Megválaszolva: 2012. január 27., 18:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: