• Legfrissebb cikkek a témában
         

        JO napot! Evi 3-4 alkalommal jelentkeznek gyomorpanaszaim, kozvetlen a bal bordaim alatt szuro fajdalmam van ejjszaka meg gyomorfajdalom, de ez etkezes utan elmulik. ez a tunet kb 1-2 hetig tart es elmulik. Mi nap voltam gyomor tukrozesen nem talatak se fekejt se bakteriumokat az orvos szerint rekeszizom servem van, amivel semmit nem lehet kezdeni. az a kerdesem, hogy lehet e ettol gyomorfajdalmam vagy lehetseges e hogy nem vette eszre a fekejt? valaszat elore is koszonom.

        Dr. Boros Miklós válasza a rekeszsérv témában

        Tisztelt Kérdező! A hullámzó lefolyás inkább a stressz és rendszertelen táplálkozás okozta funkcionális zavar lehet. Legyen napi 5 étkezés, de kisebb mennyiségű. Kerülje a fűszeres ételeket, szénsavas italokat. Alkohol- és dohányzási tilalom. A gyomortükrözés a további kivizsgálást, kezelést igénylő eltéréseket ki tudta zárni. A rekeszsérv miatt a táplálkozási és életviteli változtatások indokoltak.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 24., 08:37; Megválaszolva: 2012. január 25., 17:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: