• Sérvműtét utáni kérdés.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Úr. 18hónaja volt bal oldali lágyéksérv műtétem, melynek során háló beültetésre került sor. Mostanában egy ideje furcsa kellemetlen húzódó, nyomódó, olykor égő érzésem van, olykor egy egy mozdulatra bele is nyilallik. A kérdésem az volna hogy Ön szerint ez a műtét után mostmár mindíg így lesz, hozzá kell szokni vagy kezdhetek tartani a kiújulástól? Esetleg véleménye szerint van rá valami praktikus gyógymód? Válaszát előre is köszönöm.Tisztelettel.

        Dr. Boros Miklós válasza a sérvműtét témában

        Tisztelt Kérdező! A háló okozta hegképződés lehet a panaszok forrása. Helyileg használjon gyulladáscsökkentő krémet és szedjen B vitamint. Amennyiben a panaszok nem javulnak keresse fel az operáló intézetet. A tünet nem a kiújulásra jellegzetes, de az ellenőrzés indokolt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. január 20., 11:37; Megválaszolva: 2012. január 23., 13:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: