• atheroma, kásadaganat kialkulásának megelőzése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        immár negyedszer esek át sebészeti műtéten begyulladt atheroma miatt. Az első két orvos csak felvágta és a harmadik orvos távolitotta el végleg a tokot ami az állandó kiújulást okozta. Ez egy éve volt. Azonban most a heg fölött, nőtt egy piros kis daganat, ami egyébként a derekamnál található. Visszamentem a harmadik orvoshoz aki felnyitotta ez azt új atheromát. Igaz most is érzem hogy ott valami dolgozik. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám megelőzni h a kivezetőcső faggyúval eltömödjön? Még szeretném hozzátenni, hogy nem vagyok egy pattanásos börű... Várom javaslatát mivel nagyon szeretnék pontot tenni ennek az ügynek a végére és nem mindig sebészhez járni műtétre. válaszát előre is köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a atheroma témában

        Tisztelt Kérdező! Mivel ugyanott alakul ki, ezért gyulladásmentes időszakban javasolt az érintett atheroma radikális sebészeti eltávolítása.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. január 16., 11:23; Megválaszolva: 2012. január 18., 10:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: