• Műttessem meg magam vagy ne?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/ Úr UH vizsgálat leletből másolok. A cholecysta átl. nagyságú, rajta többszörös megtöretés és lefűződés látható, a cholecystában 9 mm-es echodens képlet látható, alatta hangárnyék, a cholecystafal egyenetlenűl megvastagodott. Az epeutak normál tágasságúak. A háziorvos műtétet javasolt, A sebész főorvos febr.15-re kiírt műtétre.Nekem semmi panaszom nincs. Néha a hátam fáj, Anyám halálának az oka hasnyálmirígy daganat. Kérdésem a következő: Műttessem vagy ne műttesem magam? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel Tordai József

        WEBBeteg szakértő válasza a epekő témában

        Tisztelt Kérdező! A krónikus gyulladás jeleit mutató, köves epehólyag eltávolítása szakmailag indokolt. A későbbiekben komolyabb panasz, esetleg szövődmény forrása is lehet.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2012. január 14., 14:33; Megválaszolva: 2012. január 16., 17:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: