• Perforált vakbélgyulladás műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! A páromat december 8-án műtötték perforált vakbélgyulladással. A műtét után még mindig volt láza, haza lett engedve, majd a varratszedés után vissza kellett mennünk, és újra felnyitották. Megint kitisztították Neki a gyomrát antibiotikummal, és hagyták tovább ürülni a váladékot. Azóta már itthon van, láza nincs, de folyamatosan fájlalja a hasát...néha ugyanúgy fáj Neki, mint műtét előtt! Az étvágya is kezdett már nagyjából helyreállni. Az lenne a kérdésem, hogy ez a fájdalom természetes így két műtét után, vagy esetlegesen még lehet valami más baj is? Előre is nagyon szépen köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a vakbélgyulladás témában

        Tisztelt Kérdező! A fájdalom még valóban előfordulhat perforált vakbél eltávolítása után. A javaslatom, hogy folytassa a diétát és alkalmazzon probiotikus kúrát. A láz a legfontosabb figyelemfelhívó jel. Amennyiben nincs javulás 2-3 héten belül javasolt egy ellenőrzés a sebészeten.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2012. január 02., 16:29; Megválaszolva: 2012. január 03., 13:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: