vakbélgyuszi

Tisztelt Doktornő/úr! Kisfiamnak nagyon magas láza volt 39, 4 ; fájt a hasa erősen és hányingere volt.Kórházba vittem, megvizsgálták, és azt mondták, hogy nyirokmirigy duzzanata van.De a torka egyáltalán nem fájt csak a hasa.Kapott penicillint, ibuprophent és lázcsillapítót. Jobban lett, hazamehettünk.Éjjel nagyon erős hasfájásra ébredt, szinte üvöltött a fájdalomtól. Én buta adtam Neki fájdalomcsillapítót, ami hatott is, mire visszaértünk a kórházba, így aztán hiába próbálták vizsgálni, már tudott menni, 1lábon ugrálni, stb. Megint hazajöttünk, azóta jobban van, már 5napja szedi a penicillint, amit 10napig kell szednie. Attól félek, hogy ez vakbélgyulladás lehetett, de én elnyomtam a tüneteket a gyógyszerrel.Nem tudom mi tévő legyek.Utánaolvastam, hogy semmilyen gyógyszer nem tudja meggyógyítani a vakbélgyulladást, esetleg csak késlelteti. A kérdésem az lenne, hogy mi történhet, ha mégis az volt. Mire kell figyelnem.Persze, ha újra elkezd fájni a hasa, természetesen rohanok Vele vissza a kórházba.Nagyon aggódom, attól félek, hogy az én butaságom miatt nagyobb baj történhet, mint egyébként. Remélem elég részletesen leírtam a problémámat. Nagyon várom válaszát! Tisztelettel: Lonyaps

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a vakbélgyulladás témában

Tisztelt Kérdező! A leírt tünetek alapján a gyomor-bél rendszeri fertőzés sokkal valószínűbb, hiszen a vakbélgyulladásra a hullámzó lefolyás nem jellemző még gyógyszer adása mellett sem. Javaslatom a diéta, probiotikus kúra és pihenés.

Kérdés: 2011. december 28., 22:22; Megválaszolva: 2011. december 29., 16:22
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus
Kitől kaphatok segítséget?