• vakbélgyuszi

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! Kisfiamnak nagyon magas láza volt 39,4 ; fájt a hasa erősen és hányingere volt.Kórházba vittem, megvizsgálták,és azt mondták,hogy nyirokmirigy duzzanata van.De a torka egyáltalán nem fájt csak a hasa.Kapott penicillint,ibuprophent és lázcsillapítót. Jobban lett,hazamehettünk.Éjjel nagyon erős hasfájásra ébredt,szinte üvöltött a fájdalomtól. Én buta adtam Neki fájdalomcsillapítót,ami hatott is,mire visszaértünk a kórházba,így aztán hiába próbálták vizsgálni,már tudott menni,1lábon ugrálni,stb. Megint hazajöttünk,azóta jobban van,már 5napja szedi a penicillint,amit 10napig kell szednie. Attól félek,hogy ez vakbélgyulladás lehetett,de én elnyomtam a tüneteket a gyógyszerrel.Nem tudom mi tévő legyek.Utánaolvastam,hogy semmilyen gyógyszer nem tudja meggyógyítani a vakbélgyulladást,esetleg csak késlelteti.A kérdésem az lenne,hogy mi történhet,ha mégis az volt. Mire kell figyelnem.Persze,ha újra elkezd fájni a hasa,természetesen rohanok Vele vissza a kórházba.Nagyon aggódom,attól félek,hogy az én butaságom miatt nagyobb baj történhet,mint egyébként. Remélem elég részletesen leírtam a problémámat. Nagyon várom válaszát! Tisztelettel: Lonyaps

        Dr. Boros Miklós válasza a vakbélgyulladás témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt tünetek alapján a gyomor-bél rendszeri fertőzés sokkal valószínűbb, hiszen a vakbélgyulladásra a hullámzó lefolyás nem jellemző még gyógyszer adása mellett sem. Javaslatom a diéta, probiotikus kúra és pihenés.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 28., 22:22; Megválaszolva: 2011. december 29., 16:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! 2008-ban műtöttek epekővel.Ennek következtében Köldöksérvem alakult ki amit ugyanazon orvos műtött meg.Ezt követően hasi sérvem alakult ki amely mára gyerekfejnyi nagyságú a leírás szerint. Halogattam a műtétet mert a...
        Üdvözlöm! A bőrgyógyász javaslatára néhány anyajegyet el kell távolítani. A problémám az, hogy az anyajegyek hajas/szőrős területen találhatóak (fej, illetve intim terület). Szeretném megkérdezni, hogy a beavatkozás előtt le kell...
        Udvozlom doktor ur engem jozsefnek hivnak 32 eves budapesti ferfi vagyok 2007 ben kaptam egy kagyek servet mejet akkor az orvos a derekamon levo sebes gyukadas miat nem operalt meg 2014 ben ismet be fektettek de szint ugy nem operaltak meg most viszont kb 2...

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés