• műtét előtt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!! Már párszor írtam a problémámmal kapcsolatban. Most egy utolsó kérdés! Jóindulatú csecsemőmirigy daganatot állapítottak meg CT felvétel alapján. A panaszaim között szegycsonti, mellkasi fájdalmak voltak, főként fizikai terhelésre. Reflux is igazolva lett, azonban úgy érzem, hogy függetlenül a savlekötő szedésétől, a panaszok így is jelentkeznek előbb-utóbb. Legutóbb egy elismert mellkassebésznél voltam az ő véleményezése: "A mellkas CT-n thymus persistens észlelhető, benne 1 kb. diónyi compaktabb területtel, ami megfelelhet thymomának. Az elváltozás műtéti eltávolítása javasolt!" Jó választás lehet a műtét? Úgy tudom elég nagy műtétnek minősül...

        Dr. Boros Miklós válasza a csecsemőmirigy témában

        Tisztelt Kérdező! A műtét valóban a nagyobb mellkasi műtétek közé tartozik, de mindenképpen szükséges. A csecsemőmirigy eltávolítása indokolt, halogatása nem célszerű.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 10., 13:11; Megválaszolva: 2011. december 13., 12:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: