Fájdalom műtét után

Gerincsérv műtét után 2 hónappal magas vérsúlyedést állapítottak meg (84) ezzel együtt erős gerinc, és bordacsont fájdalmak jelentkeztek. A mozgásom egyre nehezebb. Voltam fogászaton, nőgyógyászaton, belgyógyászaton, tüdőszűrőn, mellkasátvilágításon, de sehol semmit nem mutattak ki. Gyulladásgátló gyógyszert szedek, de nem múlik a fájdalom. A műtétet végző orvosnál is voltam, kontrasztanyagos CT vizsgálat sem állapított meg eltérést.Kérem segítsenek, mert egyre rosszabbul érzem mgam. Üdvözlettel: Borsosné Erika.

Dr. Bogdán Aurél válasza gerincsérv témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Leírása alapján a legkézenfekvőbb dolgokat kizárták a kollégák, a műtét utáni gyulladásos szövődmény nem igazolódott. A kérdés az, hogy egyáltalán van-e köze a gyulladásnak a korábbi műtéthez. Nem-e valamilyen más fertőzés, autoimmun betegség, vérképzőrendszeri betegség, esetleg daganatos elváltozás áll a háttérben. Úgy gondolom, hogy egy belgyógyászati és immunológiai kivizsgálás fontos lenne, hogy el lehessen dönteni mi is áll a háttérben.

Kérdés: 2011. november 21., 19:09; Megválaszolva: 2011. november 22., 20:05
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Ismeretlen eredetű hasgörcs,,hasfali...
Jó napot kívánok! A panaszom a következő: Állás, járás, emelés közben a rekeszizmom begörcsöl annyira,hogy a fájdalom begörnyedésre...
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Aranyérben lévő vérrög...