Vastagbél-polyp és adenoma

A páromnál egy honapja eltávolitottak 2 polypot és egy adenomát. Most ujra kiujultak a tünetek mint elötte.mi okozhatja ezt.emelett szorongásos tünetei is vannak.a következö kontrol-vizsgálat 21-én lesz, de félünk hogy esetleg valami komoly a baj.kérem mielöbbi válaszukat.tisztelettel:Süle andrea

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a vastagbél polyp témában

Tisztelt Kérdező! Ennyi idővel az eltávolítás után a panaszok oka inkább lelki lesz és valószínűleg a stressz okozza. Több idő kell, hogy a vastagbélben hasonló jellegű eltérések alakuljanak ki. Alkalmazzon probiotikus kúrát és sajátítson el relaxációs technikát. A kontrollig egészen biztosan nem fog semmi komoly történni.

Kérdés: 2011. november 03., 18:42; Megválaszolva: 2011. november 04., 09:36
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus