A haemangiómámak árt a borogatás vagy nem? a fiamnak van a bal lábán.

a fiamnak 5 haemangióma van a bal lábán. az a kérdésem, hogy lehet e borogatni vagy nem ér semmit? Emellett szeretném kérdezni, hogy csak Budapesten foglalkoznak ilyen nemű állapottal vagy lehet máshova is fordulni vele? Nekem azt mondák, hogy a bőrgyógyász nem kezelheti. Utolsó kérdésem. A haemangióma miatt járna nekünk az emeltszintű családi pótlék és ha igen akkor milyen orvos töltheti ki a papírt róla. Köszönettel Máténé Juhász Tünde. Békéscsba.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a haemangioma témában

Tisztelt Kérdező! A borogatásnak semmi értelme. A haemangiomák mérete is lényeges. Emelt családi pótlékot a haemangioma nem indokol. Keressenek fel nagyobb centrumban működő gyermeksebészeti szakrendelést, itt tudnak segíteni.

Kérdés: 2011. november 02., 18:55; Megválaszolva: 2011. november 03., 10:46
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus