• Böfögés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A párom kb. 1 éve jóval többet böfög, mint előtte, de nem tudjuk mitől. Nem jár fájdalommal (hasfájás, vagy bármilyen más), de mégis zavaró. Olvastam ilyet, hogy lehet a dohonyzás során lenyelt levegőtől is akár, de 10 éve dohányzik lassan, mégis egy éve sokasodott meg a böfögéseinek száma. Illetve nem volt semmilyen különösebb életmód váltás sem, tehát nincs az, hogy máshogy, vagy mást eszik, iszik. Mi lehet mégis az oka a megsokasodott böfögésnek? Válaszát köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a böfögés témában

        Kedves Kérdező! A böfögés oka az, hogy levegő kerül a gyomorba, például szénsavas italok fogyasztása révén, vagy levegőnyelés útján. Ez lehet például dohányzás során vagy kapkodó étkezésnél, rágózásnál, erre érdemes odafigyelni, illetve a szénsavas italok kerülésére.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 24., 21:18; Megválaszolva: 2011. október 25., 13:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés