• Labor eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELT DOKTOR /UR /NŐ KÉTHONAPJA REGELENTE FÁJ A FEJEM AGYOMROM HÁNYINGEREMVAN ÉS VAN MIKOR MEG SZÉDŰLŐK .MINDEN NAP FÁJ ADEREKAM A HASAMAJA VOLTAM VÉRVÉTELEN HASI ULTRAHANGON . NŐGYOGYÁSZATON. LABOR EREDMÉNYEM BEN MINDEN JO KIVÉVE EGYET. LDH 619 U / L REFERENCIA 240-480. VIZELETEMBEN IS KÉT ELTÉRÉS VAN. VÖRÖS VÉRSEJT POZITIV . REFERENCIA NINCS FEHÉR VÉRSEJT POZITIV . REFERENCIA NINCS. HASI ULTRAHANGOM MÁJ ,LÉP GOCOS JELLEGÜ SZERKEZETI ELTÉRÉS NÉLKÜL. CHOLECYSTA KÖMENTES . TÁGULT EPEÚT NEM DIFF.NORM HEJZETŰ VESÉKBEN PANGÁS NINCS.PANCREAS REGIOBAN SOLID VAGY CYSTOSUS KÉPLET NEM LÁTHATO. HASI AORTA TÁGASSÁGA NORM. PATHOLOGIÁS NYIROKCSOMÓ NEM DIFFERENTIÁLHATÓ.TELT,ÉP KONTÚRÚ HÓJAG. NŐGYOGYÁSZATI EREDMÉNYEM BEN NINCS ELTÉRÉS.LEGYEN SZIVES MEG MONDANI VANE OKOM AGODNI NAGYON FÉLEK HÁROMKIS GYERMEKEMVAN FÉLEK HOGY VALAMI BAJOMVAN . ELÖREIS KÖSZÖNÖM

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a gyomorfájás, szédülés témában

        Kedves Kérdező! Ha a vizeletben vért ürít, mindenképpen szükséges urológiai vizsgálat, nőgyógyászati vizsgálat, akár ismételten is. Nem tudom, laborvizsgálata mire terjedt ki, nőgyógyászaton csináltak-e kenetet fertőzések kizárása végett, rákszűrést, kapott-e antibiotikumot? És még sok információra lenne szükség ahhoz, hogy véleményt lehessen alkotni állapotáról. Semmiképpen ne maradjon kivizsgálás és célzott kezelés nélkül. Üdvözlettel: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus

        Dr. Tomonkó Magdolna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 11., 20:10; Megválaszolva: 2011. október 13., 17:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés