Stressz?

csak anyit szeretnék kérdetni sokszor étvagytalan gyenge rossz közérzetem van és a hányinger majdnem minden napos//a kóldókómnél a ball oldalon sokszor nyomó erzest erzek/süt//mijen szerv lehet ott//sok kivizsgáláson voltam agyomromban valami gyulladást fedeztek fell lehetséges az teszi minden eredmények jók//mármég urológushoz is voltam mindent kivizsgáltak ultrahangoztak/még egy vastagbél kivizsgálásra akarnám magam ráadni//de arra csináltak székletmintából kivizsgálást jó volt mit tegyek fogytam is vagy 3 kilót de ez vagy 2 hónap alatt/ már nemtudok mit csinálni ez ahányinger gyengülés étvágytalanság kikészit de nem hányok/valami segitség köszönöm szépen legyen szives segiteni menyek egy vastagbél tükrözésre gyomorra már voltam//köszönöm//

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza hasi fájdalom témában

A hányingernek nagyon sok oka lehet, de a leggyakoribb a gyomorhurut jelenléte. Erre savcsökkentő terápia illetve a rendszeres, gyakori, kis étkezés lehet a megoldás. Panaszai alapján a vastagbél-vizsgálatot nem tartom indokoltnak.

Kérdés: 2011. október 01., 18:17; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:39
Kérdések és válaszok: Reflux és gyomorfekély
Nyitott gyomorszáj?
Mellkasfàjdalom
Tisztelt Doktor Úr! 3-4 hete kezdődött mellkasfájdalmam, a szegycsont közepèn erős fájdalom, mely sokszor kisugárzik mindkèt oldalirányba...
Hogyan tovább, mit szedjek?
Jo napot Doktor Ur! Az a gondom, hogy már kb 3 hete szedem az emozult. Eleinte szedtem ugy h reggel: 40mg, este 20mg, aztan 40-40 mg.. Nem igazan...
Szövettan eredmény
Jó napot kívánok! Először is köszönöm szíves válaszát az előző kérdésemre. A múlt héten volt gyomortüktözesem, az akkori eredményekre...
Emesztési problémák
Jó napot kívánok? Azért kerestem meg Önt, mert a héten gyomortükrözésem volt. Feltöltöttem Önnek, a lelet képét. Teljes egészében nem...