• Reflux és szívpanaszok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        TISZTELT DOKTORUR! REFLUXBETEGSÉGEM VAN PANTACIDFLUX40 TABLETTÁT SZEDEK DE NEHASZNÁL SEMMIT. AMI NAGYON AGGASZT AZ AZ HOGY NAGYON ROSSZUL ÉRZEM MAGAM MERT OLYANKOR A SZIVEM ELAKAR INDULNI ÉS BESZORITANI FÉLEK HA ELKAP EZ A ROHAMSZERÚSÉG AKKOR ÖSSZESZORIT ÉS MEGHALOK.ÉRDEKES MÓDON NEKEM NEM ÉG A GYOMROM CSAK FÁJ A GYOMORSZÁJAMNÁL DE EZ NEM OLYAN ELVISELHETETLEN CSAK A SZIVPANASZOK MIATT NAGYON ROSSZUL ÉRZEM MAGAM OLYANKOR. VOLTAM KIVIZSGÁLÁSON CSINÁLTAK EKG-T ÉS SZIVULTRAHANGOT IS ÉS MINDENT RENDBEN TALÁLTAK DE AKKOR ÉPP JOL ÉREZTEM MAGAM HA BAJ LENNE A SZIVEMMEL AKKOR IS KIMUTATTA VOLNA? XANAXOT SZOKTAM BEVENNI ÉS AZ SEGIT DE ÉRZEM EZ IGY NEM MEGY SOKÁIG NAPI 1 MÁR NEMELÉG.NAGYON FÉLEK HOGY INFARKTUST KAPOK ÁLLANDÓ FESZÜLTSÉGBEN VAGYOK MIATTA! MIT TEGYEK?

        Dr. Plósz János válasza a reflux témában

        Érdemes még egy terheléses EKG-t elvégeztetni, ha ez is negatív, akkor szervi szívprobléma tényleg nem valószínű. Leírása alapján én inkább pánik betegség illetve szorongás irányába indulnék el.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. szeptember 18., 15:57; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 17:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: