• Reflux hatásai a szívre

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        3-éve volt reflux betegségem ami pánikbetegséggel társult ugyanis a szivem fájt és szoritott is olyankor. most kb egy honapja megint rosszul érzem magam fáf a gyomorszámnál és a szivem mintha elakarna indulni feszit és szorul a hasam böfögés kényszerem van és amikor sikerül böfögni akkor egy kicsit jobb. ami nagyon aggaszt az az hogy a szivem nél olyan érzésem van mintha egy suly lenne ott és szorulna.nagyon kellemetlen és olyankor nagyonrosszul érzem magam tegnap erösen elkezdett dobogni a szivem majdkiugrott és nagyonféltem hogy infarktust kapok gyorsan elmentünk az orvoshoz de akkorra már egy kicsit jobban voltam de csinált egy EKG-t és az rendben volt de én félek hogy infarktust kapok pedig aztmondták hogy nincs a szivemmel baj. de nemhasználnak a gyogyszerek minden reggel felkelés után jön a rosszullét. pantacid flux 40 mg-ost és domperidont szedek.mégegyszer mondom a szivem aggasz nagyon!

        Dr. Bene Orsolya válasza a reflux témában

        Kedves kérdező! Ennek egyféleképpen lehet a végére járni, el kell menni kardiológiai kivizsgálásra. Sajnos a tünetek sokszor átfedőek, gyomorprobléma is okozhat mellkasi fájdalmat, de ezt vizsgálat nélkül nem lehet 100%-ra megmondani. Javasolt háziorvosi beutalóval kardiológiai szakrendelés felkeresése.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 02., 14:52; Megválaszolva: 2011. július 06., 12:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés