ÉRDEKLŐDÉS

2006BAN VOLT GYOMORTÜKRÖZÉSEM MELYNEK A LELETE LAZA KARDIA IDÜLT GASTRITIS A NYELŐCSŐ ALSÓ HARMADA DISKRÉTEN ECRUDÁLT A GYOMORNYÁLKAHÁRTYA UTCAKÖVEZET RAJZOLATOT MUTAT.eZT AZÉRT IRTAM LE MERT MOSTANÁBAN NAGYON FÁJ A NYELŐCSÖVEM VAGY NEM TUDOM MI, DE A NYAKAMBA FÁJ ILLETVE NYELŐCSŐFEKÉLYEM IS VAN DE NEM SZEDEK SEMMIT, UGYE NEM RÁKOS VAGYOK, NAGYON FÉLEK DE MÉG EGYSZER NEM AKAROK TÜKRÖZÉST

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza nyelőcsőrák témában

Kedves Kérdező!

Sajnos gyomortükrözés nélkül nem lehet megmondani a nyálkahártya károsodásának mértékét, úgyhogy javasolnám ezt a vizsgálatot, valamint azt követően ún. protonpumpagátló gyógyszer szedését.

Kérdés: 2011. április 12., 20:41; Megválaszolva: 2011. április 13., 13:16
Kérdések és válaszok: Reflux és gyomorfekély
Reflux+vese
Tisztelt Doktor Úr! kb 4 éve refluxos vagyok 1 cm hiatus herniával amit gasztroszkópia valamint kontrasztanyagos mellkas CT állapított meg. kb 2 éve...
Változatos problémák
Tisztelt Doktor Úr/ Nő! Segítségét szeretném kérni az alábbi panaszaimmal kapcsolatosan. 25 éves vagyok és elég szerteágazó tüneteket...
Gombócérzet
Tisztelt Doktor Úr! Körülbelül 4 hónapja gombócérzéssel küzdök. Végül 3 héttel ezelőtt fül-orr gégészeti vizsgálaton vettem részt, ahol...
Gyomorpolip
Savlekötő allergia elleni...
Tisztelt Doktor Úr! A refluxomra savlekötőt szedek (2x20mg Esomeprazol) . Múlthèt óta hurutos megbetegedèstől szenvedek amire a fül-orr-gègèsz...