• Nyelési fájdalomra nem találtak eltérést, hova tovább?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már írtam önöknek,a reflux megállapítása óta történtek még vizsgálatok,gerinc röntgen,ahol nyaki csigolya elmozdulást ventrális irányba,és meszesedés okozta szűkületet állapítottak meg.Már említettem előzőleg az evés,nyelés közbeni nyelőcső fájdalmam,és mindazt az orvosi vizsgálatot,amin keresztül mentem.Szinte minden negatív,a tünetek azóta sem múlnak,főleg étkezés után.Szorongok,remegések,ájulás,gyengeség környékez,erős szívdobogás,gombóc a torkomba,úgy érzem az étel megáll a nyelőcsövemben,és nyomást okoz.Pánik betegséggel magyarázta még a gasztroenterológus is,én mégsem tudom elhinni,hogy ilyen tüneteket produkál.Kérem segítsen okot találni,mára a tünetek maradtak a negatív vizsgálatok ellenére.

        WEBBeteg szakértő válasza a reflux, pánik témában

        A tünetek tényleg pánik betegségre utalnak leginkább. A szervi eredet kizárására az endoscopián kívül érdemes lehet egy nyeletéses röntgen vizsgálat valamint nyelőcső-manometria elvégzése.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 27., 17:09; Megválaszolva: 2011. március 28., 18:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés