Helico

Kedves Dr. Plósz János! Köszönöm a válaszát, a helico jelenlétét a gyomromban a gyomortükrözésnél állapították meg, utána gyógyszeres kezelés következett és annak ellenére sem sikerült megszabadulnom a baktériumtól, mert a fúváson lett megállapítva újra a jelenléte. Akkor megnézték a pajzsmirigy funkciókat is és a leletek negatívak lettek, ezért vagyok most már teljesen tanácstalan. Most diétázom, főtt krumpli, tea, keksz. Ma estére lettem jobban. Ha esetleg még tudna valami jó tanácsot adni, azt megköszönöm. Létezhet ez idegi alapon? Üdvözlettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza helicobacter témában

A téli hónapokban jelentkező tünetek utalhatnak depresszív hangulatra, melyet a stressz fokozhat. A diéta fokozatos, óvatos bővítésén kívül pre- és probiotikum kúraszerű használata (Progastro825) , antioxidánsok (Koenzim Q10, ginko készítmények) .

Kérdés: 2011. február 01., 18:35; Megválaszolva: 2011. február 02., 13:54
Kérdések és válaszok: Reflux és gyomorfekély
Mellkasi fájdalom,rendszertelen...
Üdvözletem! Kb egy hónapja időszakosan jelentkező és változatos intenzitású mellkasi fájdalom végett írok Önnek,sok esetben nyilallóan roham...
Vashiányos vérszegénység
Savcsökkentő
Gyomorfájadom és reflux
Nyitott gyomorszáj?