MIÉRT NEM HASZNÁL?

TISZTELT DOKTOR ÚR! AZ ÖN TANÁCSÁRA ELKEZDTEM SZEDNI A 10 NAPPAL EZELŐTT A DOMPERIDON NEVŰ GYÓGYSZERT (3*1) , TÚLZOTT FELBÜFÖGÉSRE. MELLETTE PROTONPUMPA GÁTLÓT SZEDEK KB.3 HÓNAPJA. AZT SZERETNÉM TUDNI, HOGY MENNYI IDŐ MÚLVA FOG HATNI A DOMPERIDON, VAGY AZ A BAJ, HOGY TÚL KEVESET SZEDEK BELŐLE? KÖSZÖNÖM VÁLASZÁT.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza reflux témában

A Domperidon dózisa 3x1, így mennyiség megfelelő. Önállóan a gyógyszer nem biztos, hogy megszünteti a panaszait, a levegőnyelés tudatos kerülése is szükséges (lassú megfontolot evés-ivás, beszéd, a stressz megfelelő feldolgozása) .

Kérdés: 2011. január 01., 08:47; Megválaszolva: 2011. január 04., 11:42
Kérdések és válaszok: Reflux és gyomorfekély
Mennyi PPI
Reflux lehetséges?
Nyelőcsőfekély
PPI gyógyszer csökkentése
Gyomorhurut