• Gyomorsav

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webbeteg! Azt szeretném megtudni, hogy a magas gyomorsavnak mijen egyéb hatása van a szervezetre és mijen tüneteket okoz még. Nekem 1995-ben volt gyomor gyuladásom és azota olyan magas a savam ,hogy már lasan elfogy az öszes fog a számbol és már nem tudok mit csinálni mert nincsen Társadalom biztositásom igy mindig a reklámban szereplö gyogyszert veszük meg amire nem kel recept. Kérem ha tudnak valamit tanácsolni azt nagyon meg köszöném.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a reflux témában

        Kedves Kérdező! Melyik szert szedi? Elég sok kapható már recept nélkül, így nem tudom beazonosítani, protonpumpagátlót lenne érdemes vennie. A refluxnak számos tünete lehet emésztőszervi tüneteken kívül: köhögés, rekedtség, asthma, alvászavar, a szív ingervezetési zavarai, szájszag, stb.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 07., 17:47; Megválaszolva: 2010. október 08., 14:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés