Gyógyszerek

Tisztelt Plósz Doktor!

Reflux II-öt állapitottak meg nálam. Gyógyszereim a következők voltak.Omeprazol hexal reggel 1, motilium 3*1. A motilium nem használt semmit, ezért cerucalt kaptam helyette. Jobb volt, de ettől nőgyógyászati problémám akadt. (elmaradt a vérzés) ezért erről is leállitottak. Most noacid este 1, Pankreoflat étkezéskor, magnézium b6 2*1 (ezt az idegeimre kaptam) este venter. Szeretném kérni a tanácsát, hogy Ön szerint ez a terápia megfelelő e, és segit a tüneteimen? A  magnézium b6-ot meddig szedhetem?   Már elég kinos visszamenni az orvoshoz, hogy ez sem jó, meg az sem jó. Most aránylag el vagyok.

Köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza reflux témában

Kedves Kérdező!

A terápia a szakmai ajánlásoknak megfelelő, de mindenkinél egyedi a hatás, így előre nem jósolható meg az optimális kombináció. A MagneB6-ot bátran szedheti tartósan, semmi káros hatása nincs. A Venter néhány nap múlva elhagyható, mert a savgátló terápia teljes hatása mellett már nem kötődik a nyálkahártyához, így hatása sem lesz.Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Dr. Plósz János, gasztroenterológus
Kérdés: 2009. július 16., 10:00; Megválaszolva: 2009. július 16., 10:00
Kérdések és válaszok: Reflux és gyomorfekély
Nyelőcsőfekély
PPI gyógyszer csökkentése
Gyomorhurut
Émelygés, hányinger
Tisztelt Doktor Úr, az alábbi problémámmal fordulnék Önhöz. 43 éves túlsúlyos férfi vagyok. Másfél hónappal ezelőtt kenyeret ettem, aminek a...
reflux betegség ?
Tisztelt Doktor Úr! Dec 16-án tüdőgyulladás után a tüdőgyógyász az ingerlő erőltető köhögés miatt,amikor fájt a mellkasom és hátam...