• Statin és reflux

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Régóta szedették velem a Statinokat különböző fajtáikat. Emésztőrendszeri bajokat váltott ki nagyon erős fájdalémak Reflux, gyomorégések.. stb. hasmenések stb. Abbahagytam a Statinok károsak!! Helyette Omega 3, Lenmagolaj stb. Mert Diabetesem van de nagyon jól karbantartott. Diabetes Edukátor és Szakápolónő vagyok sok éve, De nagyon nem bírok a gyomorégés nyelőcsőégéssel- Orvoshoz járás van

        WEBBeteg szakértő válasza a reflux témában

        A statinok elhagyása után milyen lett a koleszterinszint? Ha még magasa, akkor egyéb hatástani csoportba tartozó gyógyszerrel javasolt próbálkozni. A reflux miatt érdemes a jelenlegi kezelést prokinetikumokkal kiegészíteni, ezek vényköteles szerek, kérje a háziorvos segítségét a felírásban. Szükséges az életmódváltás is, ilyenek pl. a testsúly optimalizálása, a szoros ruházat kerülése, a megfelelő étkezés, stb.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 23., 12:29; Megválaszolva: 2012. február 25., 13:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: