• Gyomorsav-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr! Azzal a kérdéssel keresem meg önt, hogy a mellkasomban egy tompa nyomást érzek néha beszúr a melleimhez is, voltam dokinál s Ő azt mondta reflux miatt van ez-irt is fel refluxont. szedek még vérnyomáscsökkentőt is ami azóta jó.Nem dohányzom, ritkán azért iszom, s heti 4 napot kondizom. Az lenne a kérdésem hogy ez valóban lehet-e gyomorsavtol ugx hogy nem is érzem hogy sok lenne a savam. Ja és voltam agyturkásznál aki asentrat irt fel...? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a reflux témában

        Kedves Kérdező! A gyomorsav visszafolyása okozhat ilyen jellegű problémákat. Ha a Refluxon szedésére panasza elmúlik, akkor ez diagnosztikusnak tekinthető, ellenkező esetben további vizsgálatokra van szükség.


        Kérdés: 2012. január 14., 16:13; Megválaszolva: 2012. január 16., 14:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció