• Gombóc érzése a torokban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Plosz doktor ur!Koszonom szepen az eddigi valaszait.Azt szeretnem kerdezni hogy on vegez e nyelo cso tukrozest es ph monitorozast mrt en szeretnek egy teljes ki vizsgalast de sajnos tb kartyam az nincs maszek alapon ez nekem mennyibe kerulne?Esetleg meg tenne hogy el kuldi a telefon szamat vagy ahol be lehet onhoz jelentkezni.Valaszat elore is koszonom.Nikoletta

        Dr. Plósz János válasza a gyomortükrözés témában

        Jelenlegi munkahelyemen csak a gyomortükrözés illetve a radiológiai vizsgálatok érhetők el, ezek természetesen TB-támogatás nélkül, önköltségesen is kivitelezhetők (egy gyomortükrözés 10000 forint körüli összegbe kerül). Sajnos a funkcionális vizsgálatok (manometria, 24 órás pH mérés) jelenleg nem állnak rendelkezésünkre. Ha nem rendelkezik biztosítással, véleményem szerint érdemesebb magánintézményt felkeresni.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 19., 16:28; Megválaszolva: 2011. december 20., 19:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés