• Féltékenység

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        11éve élünk jó házasságban férjemmel sajnos mostanában egyre féltékenyebb pedig nem adok rá okot a morbid az, hogy bevallotta hogy egy alkalommal egy nő annyira tetszett neki hogy önkielégítést végzett a hölgyre gondolva.ez ő szerinte nem megcsalás és tőlem el várta, hogy túltegyem magam rajta pedig ő alaptalanul gyanúsítgathat.ön szerint részéről ez megcsalásnak számít? és ha igen ezzel a félttékenységel próbálja kisebbitenni az ő tettét? köszönöm válaszát tisztelettel ildikó

        Dr. Veress Dóra válasza a féltékenység témában

        Kedves Ildikó! Szerintem a férjének bűntudata van, hogy ilyen helyzetbe került. A saját megingása miatti bizonytalanság okozhatja a féltékenységét, és az Önnel szemben érzett bizalmatlanságát is. Ha nem múlik a dolog, és nem tudják értelmesen megbeszélni ezt a helyeztet, akkor a házasságuk és a további együttes életük érdekében fel kellene keresniük egy párterapeutát.


        Kérdés: 2011. október 05., 06:50; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: