• Még mindig mellékhatás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Nem tudom, hogy mi lehet, de 1-2 hete néha szédülök és nem tudok félóránál többet olvasni mert elfáradok, érzem, hogy elfáradt a szemem, késő délután már kicsit a fejem is szokott fájni. Arra is gondoltam, hogy a gyógyszer miatt van amit kaptam (Helex 0.5 SR, pánikbetegségre), mert viszkető bőrkiütések is megjelentek. De már nem szedem 2 hete, vagy ez még mindig a mellékhatás? Köszönöm válaszát Üdvözlettel: edusoka

        Dr. Veress Dóra válasza a fejfájás, szédülés témában

        Kedves Kérdező! Nem valószínű, hogy a gyógyszer, illetve annak hiánya okozna ilyen tüneteket, én sokkal inkább szemészeti problémára gondolnék. Nem említi, hogy hord-e szemüveget és mikor járt legutóbb szemészeten, de jelen tünetek ismeretében indokolt lenne felkeresni egyet és megvizsgáltatni a látását. A biztonság kedvéért a vérnyomását ie ellenőriztetni kellene a háziorvossal, mert ebben a nagy melegben az is okozhat ilyen tüenteket.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 24., 15:37; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 13:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés