Hirdetés
      • Bizalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        De mit tehetek h ujra bizzon bennem?Mindjart 18 vagyok,es o meg mindig buntet es 10oraig szabad kint legyek.A legjobb baratnommel nem enged sehova.Szerintem ha utanna lenne az egesz ki sem engedne a hazbol.Pont 10kor ha nem vagyok bent a hazban akkor megbuntet.Mar egy eve kb nem voltam sehol bulizni.En nem tudom mar megerteni,hogy mi a baja lehet.Nem tudok semmit megbeszelni vele a maganeletemrol.(a szuleim elvannak valva,es edesapammal lakok)Segitsenek legyszi!

        Dr. Veress Dóra válasza a bizalom, féltés témában

        Kedves Kérdező! Én elképzelhetőnek tartom, hogy itt nem bizalmatlanságról, hanem féltésről van szó, és az édesapja ezért nem akarja, hogy későn járjon szórakozni. Valószínűleg azt gondolja, hogy Önre még neki kell vigyáznia, az ő felelőssége, hogy Önnel mi történik és ezért nem is hajlandó erről tárgyalni Önnel. A magánéletének a megbeszélésében valószínűleg nem tud a társa lenni, mivel nem minden férfi partner ebben, nem tudják, hogy kezeljék az érzelmeket, nem is mindig értik a nőket. Ő férfi fejjel gondolkozik és ilyen szemszögből bizony veszélyes lehet a világ egy fiatal nőnek. Mivel ő az Ön gyámja, ezért 18 éves koráig ez ellen tenni nem tud. Akkor már jogilag Ön dönt a saját életét illető kérdésekben. Ha akkor sem enyhül az édesapja szigora, akkor felmerül lehetőségként, hogy elköltözik otthonról vagy olyan helyen tanul tovább, ahol kollégista lehet és nincs mindig szem előtt. addig is leülhet vele megbeszélni ezeket a problémákat. Elmondhatja neki, hogy Ön tisztában van ezekkel és úgy gondolja, hogy tud vigyázni magára. Szeretné, ha megbízna Önben és elhinné, hogy semmilyne veszélyes dolgot nem fog tenni. Akár meg is kérdezheti tőle, hogy mitől tart, miért nem engedi, hogy kimaradjon hosszabb időre otthonról?

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 25., 14:39; Megválaszolva: 2011. július 25., 22:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés