• Bizalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hogyan tudnam visszaszerezni edesapam bizalmat?Akarmit is probalok tenni hogy valtozzak apymmal szemben,nem hat.Kerek segitseget minel hamarabb!!!!

        Dr. Veress Dóra válasza a bizalom témában

        Kedves Kérdező! Ha egyszer elveszett a bizalom, akkor nagyon nehéz visszaszerezni, így Önnek is türelmesnek kell lennie, lehet, hogy hosszú évek munkája lesz újra kiérdemelni édesapja bizalmát. Addig is azt tanácsolom, hogy ne akarja direkt bizonygatni neki, hogy Ön megváltozott, hanem éljen úgy, hogy ne legyen kifogás Önnel szemben. Ha az édesapja látja, hogy jó útra tért, felelősséggel gondolkozik, és nem kell szégyenkeznie Ön miatt, akkor meg fog enyhülni a szíve!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 24., 22:44; Megválaszolva: 2011. július 25., 09:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: