Hirdetés
      • Bajban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!Evéskényszerem van,cukorbeteg vagyok,sportolás a "munkám",ami teljesítmény orientált.Teljes káosz van bennem,úgy érzem nem akarok így élni.Cukorbetegséggel való életmódot nem tudom tartani,mert eszem állandóan,majd pedig bánt,hogy miért ettem,na meg a karrier is elúszni látszik.14 éve vok cukros és és kb. 12 éve nem tudom tartani a diétát,csak hát most látom,h nem normális amit csinálok,valameddig bírom tartani magam,aztán elszakad a cérna.Kilátástalannak érzem magam,szenvedek.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pszichés probléma témában

        Kedves Kérdező! A probléma alapja pszichés, feltétlenül kérje pszichológus segítségét, a kezelés az étkezési zavarára is jótékony hatással lesz. Már az egy nagyon jelentős lépés, hogy belátta, hogy gond van, ez az első fontos lépés a gyógyuláshoz.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 09., 17:49; Megválaszolva: 2011. július 11., 17:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés