• Szívből jövő fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Ezen a honlapon találtam egy két évvel ezelőtti kérdést a pszichológiai bejegyzéseknél (Attilától). Valószínűleg ugyan olyan betegségem van. Hirtelen jelentkező, pár másodpercig tartó szívfájdalom jelentkezik, ami kisugárzik a mellkasomba és rögtön abba is marad. Bárhol,bármikor jelentkezni szokott és elég sűrűn (naponta többször is). Voltam kivizsgáláson, de nem mutatott ki semmilyen komolyabb elváltozást és kicsit aggódok a továbbiaktól. Ön szerint mennyiben pszichológiai eredetű és mit tehetnék ellene?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Ha szervi okot nem találtak, valóban lehet lelki oka. Szorongásoldó szedése, relaxációs gyakorlatok segíthetnek a problémán, keressen fel pszichiátert vagy pszichológust (gyógyszert csak pszichiáter vagy háziorvos írhat, pszichológus nem).


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 10., 19:49; Megválaszolva: 2011. május 11., 11:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: