• Mit tehetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nem valami vidám az esetem, nemrég, esküvőnkkor nagyon megromlott a kapcsolatunk a férjem szüleivel, mert egy vendég sok dolgot kitalált rólam és ezeket hazudta a szüleinek. Ebből az esküvő után lett is nagy veszekedés, meg sem próbálták tisztázni az ügyet, mi próbáltunk védekezni és kifejteni az álláspontunkat férjemmel, hogy mindez, amit mondtak rólam nem igaz. Nem látok nagy esélyt a békülésre, és nem is feltétlen akarok ezután, úgy gondolom akárhányszor próbáljuk férjemmel tisztázni az egészet falakba ütközünk. Férjemmel amúgy jó a kapcsolatom, mellettem áll teljesen, viszont engem zavar az igazságtalanság és szeretnék a dolog végére pontot tenni. Férjem nem beszél a szüleivel csak ünnepekkor, akkor sem sokat. Vagy még akkor sem. Arra volnék kiváncsi, hogy tudnám túltenni ezen az egészen magam, mikor tudom, tudjuk, hogy nekem van igazam, és sok dologban megbántottak, megaláztak? Írtam egy levelet nekik, (amiben humánosan részletesen leírtam az érzéseimet) nem tudom, adjam e fel postán vagy sem? Mit tanácsol? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Veress Dóra válasza a családi konfliktus témában

        Kedves Kérdező! A leírásából két dolgot tartok fontosnak: 1. Az Ön lelkiismerete tiszta. 2. A férje az Ön oldalán áll, és hisz az ártatlanságában. Minden, ami ezen kívül van, lényegtelen. Ha az anyósáék jobban bíznak egy idegen véleményében, mint a saját tapasztalataikban vagy a fiuk döntésében, akkor az már az Ő bajuk. Ha emiatt képesek hagyni, hogy megromoljon Önök közt a kapcsolat, akkor az az ő döntésük. Nem kell mindig mindent rendbehozni, pláne, ha nem is Ön tehet a dolgokról. Ennek ellenére ha fel akarja adni a levelet, mert ez megkönnyebbülést okoz Önnek, akkor tegye meg, rosszabb nem lesz a helyzet a mostaninál.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 21., 16:39; Megválaszolva: 2011. április 24., 00:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés