Ki tud segíteni?

Kedves Orvosok, Olvasók! Se türelmem se hangulatom nincs ezt leírni de muszáj mert nagyon nagy segítségre van szükségem. Nagyon sok fóbiám és téveszmém van. Voltam pszichológusnál és pszichiáternél. Közös megegyezés alapján felirtak egy skizofréneknek használatos "risperidol" gyógyszert. Nem kell sokat vennem belőle naponta 1 mg. De volt hogy nem is vettem rendszeresen mert folytonos szédülés és ájulás érzetem volt tőle. És a fő problémát nem oldotta meg, hogy egyedül agányosnak érzem magam és félek ami még nagyobb bizonytalanságot bezártságot eredményez bennem. Nincs igazán senki akiben megbízhatnék és nagyon sok folytott dühvel és félelemmel küzködöm. Olyan mintha lenne egy 3.tudatom ami ezt az egészet leköveti és ezért is tudok erről írni. Mert folyton megfigyelem magam. De nagyon hiányozna valaki. Egy segítő egy pótscsalád vagy "barát" orvos aki a kezébe veszi az ügyem és segít biztos pontokkal, hogyan oldhatom meg ezt. Minden nap számít ezt is érzem! A pszichológusomhoz azért nem járok mert nem alakult ki a bizalom és nem tudok igy hallgatni rá.. Szükségem volna olyas valakire aki tud segíteni és fogja a kezem ha baj van vagy ha sikert érek el. Én a kitűzött feladatokat megcsinálom csak érezzem a kedvességet és alakuljon ki a bizalom! Nagyon köszönöm előre is! Azért meg elnézést ha nem írok olyan szép stílusban. Köszönettel Ádám

Dr. Varga Tamás válasza orvosba vetett bizalom témában

Tisztelt Kérdező!

Nem tudom, hol lakik, de lakóhelye közelében biztosan számos pszichológus és pszichiáter van. Ha nincs bizalom keressen másikat.Nem biztos, hogy a gyógyszeres th. is legmegfelelőbb, ráadásul ezeket pontosan kell szedni. Kérdezze meg környezetét, támaszkodjon családjára (biztos vannak segítők) vagy keressen a neten más szakembereket és beszéljék át a gyógyszeres és egyéb lehetőségeket, mert bőven vannak még.

Kérdés: 2011. március 20., 16:54 ;Megválaszolva: 2011. március 22., 10:23
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Faxiprol 75
Mennyi idő után múlnak el az SSRI...
Baba pszichológia
Gyomorbántalmak, szorongás
Testre kiható pszichés panaszok