Cipralex elhagyása

Tisztelt Orvosnő! Szociális fóbiával 8 éve kezelnek.Cipralexet 2 éve szedek. Mellékhatásai miatt szeretnék homeopátiás gyógyszerre átálni! Mit javasol? Köszönettel: Rózsika

Dr. Sebő Zsuzsanna válasza homeopatia témában

Kedves Rózsika! Egy régóta szedett gyógyszert nem szabad elhagyni hirtelen. A homeopátiás kezelést el kell kezdeni (ez az Ön esetében alkati kezelést jelent) , majd egy idő után a hagyományos gyógyszer fokozatosan elhagyható, vagy csökkenthető. Mindezt csak képzett homeopata orvos felügyelete mellett szabad végig csinálni. Ideális, ha a régi kezelőorvossal kapcsolatot lehet tartani, de sajnos erre nem minden kolléga nyitott. Összefoglalva fel kellene keresnie egy homeopatát, aki segít a probléma megoldásában.

Dr. Sebő Zsuzsanna
Kérdés: 2011. március 19., 12:47 ;Megválaszolva: 2011. március 22., 12:25
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Pánikbetegség vagy valami más?
Antipszihotikumról
Személyiségzavar
Mit tegyek, ha beleszerettem az...
szkizotipiás rendellenesség