• Depressziós lennék!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Két mütétem volt 2 hónap alatt. A második mütét után nem tudtam aludni, altatót kezdtem szedni stlinox. Később ideges lettem féltem jön az éjszaka, újra nem tudok alaudni frontint is szedtem Már két alatató kellett 3 hét után hogy el tudjak aludni. Pszichiáterhez mentem. Azt monta megzavart a két mütét, férfi klimax más bajom nincs és túl sokat foglalkozpm magammal. Lazítsak, élvezzem az életet, sport olvasás, kikapcsolódás a munka után. Teljesen igaza van. Felírt neggel 1/2 20 mg retexint és este 1 db 0,5 mg ritrovilt és Callii méregtelenítő teát. Ezt szedem, iszom 3 napja. Azt mondta 1 doboz mindegyiikből elég lesz, mert alapvetően jól vagyok, csak bepánikoltam az éjszakától. Kérdésem ezen gyógyszerek hozzászkoást ennyi szedett mennyiségben okoznak-e, mert én meg akarok gyogyúlni, de nem akarok hónapokig gyógyszert szedni. Ezt az egy -egy dobozt beszedem utána többet nem szeretnék. Úgy érzem van erőm megújúlni.

        Dr. Varga Tamás válasza a pszichés probléma témában

        Tisztelt Kérdező! Ennyi ideig és adagban szedett Rivotril nem fog semmi problémát okozni hozzászokás szempontjából. A másik gyógyszer-gondolom elírás a retexin- a Rexetin egy SSRI típusú antidepresszívum, szorongásoldó hatása is van. Véleményem szerint ilyen rövid ideig, ilyen alacsony dózisban a szedése megalapozatlan, nincs értelme.


        Dr. Varga Tamás
        pszichiáter

        Dr. Varga Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 04., 13:42; Megválaszolva: 2011. március 07., 17:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: