Stressz

Hogyan tudná a férjem leküzdeni azt, hogy a legkisebb problámára ugy felhergeli magát, tányért földhöz vág? - hogy szanaxot kell bevenni /aki 64 éves szivbeteg/defiblilrátor van a mellkasába/Korábban ennyire azért nem volt ilyen a helyzeten sokat rontott a defiblirátor behelyezése. Szerintem a defi behelyezése nem volt feltétlenül szükséges csak szerintem megijesztették, ha nem hagyja akkor meghalhat. Ez az én véleményem de természetesen nem értek ahhoz, hogy milyen feltételekkel kell alkalmazni a defit. Én biztosan nem hagytam volna a defi behelyezését nekem ezt mondják.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza stressz témában

Kedves Kérdező!

A párjának pszichiátriai kezelésre lenne szükséges, elképzelhető, hogy a háttérben személyiségzavar vagy fokozott szorongás áll, ezt pszichoterápiával és gyógyszeres kezeléssel lehet kezelni.

Kérdés: 2011. február 25., 11:44; Megválaszolva: 2011. február 28., 10:58
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Diagnózis felülbírálat
Pánikbetegség
Krónikus Fáradtság
Rexetin mellékhatása
álmatlanság