• Korai magömlés ellen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm tisztelt doktornő/úr. Azt szeretném megkérdezni , hogy mit tehetnék a korai magömlésem ellen ? voltam urologusnál , nem volt semmi gyulladásom , sem prosztata problémák nem voltak , voltam here vizsgálaton , és here viszér tágulatom van , de úgy tudom h ez nem okozhatja. Korai magömlésem nekem szerintem az miatt alakult ki , h fiatal koromban úgy önkielégítettem hogy péntek este hazaértem , és egy nőre gondoltam miközben szeretkezünk , és ezt mind a fürdőszobába , és minél gyorsabban , kb 1 perc alatt végeztem is (sajnos). Már 4 éve élek szexuális életet , de még mindig ugyan ott tartok , beteszem , és pár lökésre rá , már el is élveztem.Nem tudom h ez hozzá tartozik-e a dologhoz , de kezdetben úgy "maszturbáltam" ha lehet ezt annak nevezni , h amikor este lefeküdtem akkor a péniszem az ágyhoz dörzsöltem miközben feküdtem , mintha aktus közben lennék , majd később úgy csináltam , hogy a takarómat felpúpoztam úgy mintha egy nő lenne , és mintha ő lenne a lány , hozzá dörgöltem a péniszem , majd utánna a - pár évre rá - rendes önkielégítés,ez normális? Mostanában is , ha fekszem az ágyban és kicsit mozgok úgy hogy az ágyam dörzsöli a péniszem akkor szexuális ingerem támad , ez normális ? Valamint hozzá tartozik a dologhoz , hogy nagyon fiatal koromban egyik kutyánkal próbálkoztam , de nem volt semmi , hülye kis próbálkozás volt , még nem is úgy akartam mint az állatok hanem mint az emberek , olyan pózban. Mit lehet tennem a korai magömlésem ellen ? milyen módszert ajánlanak ? Már nagyon elegem van ebből a korai magömlésből , és a barátnőmnek is szerintem . Válaszukat köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a korai magömlés témában

        Javasolt lenne szexuálpszichológust felkeresnie, problémája lelki eredetre visszavezethető.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 25., 00:41; Megválaszolva: 2011. február 25., 15:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés