• Citromfű

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! A kérdésem a következő: Nem tudok elaludni, ezért évek óta frontint szedek, már három mg-ot esténként. Azt vettem észre, hogy fokozatosan egyre többet követel a szervezetem, hogy elaludjak. Szeretném a gyógyszert csökkenteni, és inkább gyógyteára áttérni. Az a kérdésem, hogy a frontint együtt lehet-e alkalmazni a citromfű teával? Emellett két syncumart ia szedek naponta. Az a bajom, hogy ha nem veszek be gyógyszert, egyáltalán nem alszom egész éjjel, és másnap, amikor felébredek, olyan migrénem van, hogy hányok tőle. Igazából az lenne a célom, hogy a frontint végleg elhagyjam, és inkább gyógyteára áttérni. Minden javaslat érdekel. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Csendics Anette.

        Dr. Varga Tamás válasza a alvászavar témában

        Tisztelt Kérdező! Sajnos az már elég nagy mennyiség ahhoz, hogy egyszerűen és panaszmentesen le lehessen állni, természetgyógyászati késztmények nem fogják kiváltani a ha tást.. Mindenképpen szakemberhez(pszichiáter) forduljon!


        Dr. Varga Tamás
        pszichiáter

        Dr. Varga Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 20., 17:25; Megválaszolva: 2011. február 22., 13:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés