• Alvászavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő!Én egy számomra komoly problémával küzdök lassan 6hónapja képtelen vagyok éjjel mélyen és jót aludni.Rengeteg prombéla és negatív dolog történt velem ebben az időszakban én próbálok nem gondolni ezekre de már félek az éjszakátol mert csak forgolódok és az agyam nem bír kikapcsolni.Sajnos a probléma kiváltó oka a párom horkolása is.Nem ismerek magamra nappal szinte mindig rosszkedvű és levert vagyok.Van egy 2éves kislányom is mióta ő megszületett éberebb vagyok felkelek mindenre mondjuk ő nagyon jó alvó 6hónapos kora óta.Nem szeretnék gyógyszereken alatatókon élni de egyenlőre nem látok mást megoldást hiszen ez az állapot nem maradhat igy.Válaszát előre is köszönöm!Üdvözlettel:N.Rita

        Dr. Varga Tamás válasza a alvászavar témában

        Tisztelt Kérdező! Ez már tartós problémának számít! Gyógyszerek hosszabb távú alkalmazása nem szerencsés. Keressen fel szakembert, aki alvásproblémákban jártas az okok tisztázása miatt. Amennyiben stressz, feszültségek állnak a háttérben lehet, hogy elegendő pszichológiai segítség.


        Dr. Varga Tamás
        pszichiáter

        Dr. Varga Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 19., 02:20; Megválaszolva: 2011. február 22., 08:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés