• Alvászavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő ! 2011. 02. 01-én lágyék sérv mütétem volt. 4 nap múlva jöttem haza, fájdalmaim voltak nem tudtam eludni, ezért Stilnox altatót szedtem 6 napig. Az alatató elfogyott, azóta sem tudok elalaudni. A háziorvosom Andante altatót és Frontint írt fel. Bevettem az alatató és a forntint azonban éjjel egy órakor egy újann altatót is , de egész éjjel kb egy órát ha aludtam. A stilnox 5-6 órára volt jó. Néha szedek fájdalomcsillapítot is, de ez 1 db naponta . Prosztata gyulladásom van arra Gentost szedek. Napközben Sedacur forte klszítményt is szedek két nap óta. A fő probléma ahogy látom, a mütét utáni fájdalom, ez már javolt, de még nem az igazi, és ez idegesít Ahogy közeledik az éjszaka már előre félek, hogy nem tudok elaludni. Mit tegyek. Úgy döntötem visszamegyek dolgozni 2011. 02. 16-tól hátha ez segít a folymatban. Milyen kúrát, gyógyszereket, kiegészítőket javasol. Kérem segítsen 47 éves vagyok 2 általános iskolás gyerekkel. Teljes embernek kell lennem ! Megjegyzés: 2010. decemberben is volt lágyéksérv mütétem ( kétoldali sérv volt egyszerre csak egyet mütöttekk) akkor nem volt fájdalmam aludni is tudtam, egyébként előtte nem voltam rossz alvó, egy két nap rossz alvás után ( 4-5 óra) tökletesen aludtam. Ismételten nagyon kérem adjon jó tanácsot, segítsen. Nagyatádon lakom és banki alkalmazott vagyok. Köszönettel: Zoltán

        Dr. Varga Tamás válasza a alvászavar témában

        Kedves Zoltán! Remélhetőleg csak átmeneti panaszok ezek és, ha visszaáll az eredeti kerékvágásba(napi ritmus, feladatok, munka...) rendeződik az alvása is. Az Andantet és Frontint semmiképpen sem javaslom együtt szedni. Átmenetlig visszaállhat a Stilnoxra, ha az jobb volt. Amennyiben 2-3 hét alatt nem rendeződik az állapota (tovább ne szedje rendszeresen az altatót) keressen fel pszichiáter szakorvost!


        Dr. Varga Tamás
        pszichiáter

        Dr. Varga Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 16., 04:57; Megválaszolva: 2011. február 18., 12:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés