Oxigénhiány

Tisztelt Doktornő! Általában busszal járok dolgozni. Legutóbb nagyon sokan voltak a buszon, ezért szájmaszkot tettem és sállal körbetekertem az arcom, mert most nem szeretnék betegség miatt hiányozni.Kb. 1 órát utaztam, de fél óra után el kezdtem rosszul lenni, de mivel amúgy is hányingerem szokott lenni az utazástól, nem gyanakodtam oxigénhiányra, már csak akkor, amikor le akartam szállni a buszról, de iszonyú izomgyengeségem lett, és alig bírtam hazmenni. Nagyon rosszul voltam, levegő után kapkodtam. Azonnal szabaddá tettem a légutakat, de azt hiszem már késő volt. Azóta nagyon erős fejfájásom, és furcsa, zsibbadó érzésem van a fejben, de másutt is. Kérdésem az lenne, hogy ha ennyi időn keresztül nem kaptam oxigént, akkor károsodhatott-e az agyam? Milyen mértékben? Hogyan fog ez kiderülni, és mikor? És hogy tehetek-e még valamit ellene? Válaszát nagyon szépen köszönöm! Üdvözlettel: Nóra

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza légszomj témában

Kedves Nóra!

A buszon felléphetett ugyan légszomj, de véleményem szerint ez csak a szubjektív érzés volt, nem valós oxigénhiány, hanem a nagy tömeg és az utazás miatti stressz okozhatta. Javasolnám a jógázást, multivitamintr, Magne B6-ot akár utazás előtt is, bő folyadékot és citromfű teát. Ha ez nem segít a panaszok rendezésében, keresse fel háziorvosát.

Kérdés: 2011. február 14., 20:16; Megválaszolva: 2011. február 15., 15:11
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Szerotonin szint extrém magas
Diagnózis felülbírálat
Pánikbetegség
Krónikus Fáradtság