• Hogyan lehet kiút az evési kényszerből és a falási rohamokból?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr!/ Doktor nő! 22 éves nő vagyok, 11 éves korom óta pánikbetegségem és szorongásos depresszióm van egy hatalmas trauma óta. Rengeteg gyógyszert kipróbáltunk a kezelőorvosommal. Jelenleg sertralin-t és helex-et szedek, szükség esetén frontin-t vagy xanax-ot. a kedélyállapotom javult, de az évek óta tartó evési kényszerem és falási rohamaim továbbra is megkeserítik az életem. Teljesen tanácstalan vagyok, a kezelőorvosom csak a gyógyszereimet cserélgeti, de a kiutat nem látom, nem tudom hogy segíthetnék saját magamon . És akkor hiába a gyógyszerek. A tanácsát kérném milyen módszerrel tudnám leküzdeni az évek óta tartó evési kényszerem és falási rohamaimat. Előre is köszönöm a segítségét!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a evészavar témában

        Kedves Hölgyem! Pszichoterápia célravezető lenne a gyógyszeres kezelés mellett, javaslom, hogy amennyiben van a közelben, gasztropszichológust keressen fel.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 13., 14:34; Megválaszolva: 2011. február 15., 09:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés