• Alvászavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        40 éves férfi vagyok,nagyon nehezen alszom el,és nem tudok aludni folyamatosan 6-8 órát,kérem engem érdekelne a Homeopátiás készitmények,pl kúp,vagy olyan készitmény.gyógyszer,amitől gyorsan elalszok és folyamatos alvással,kipihenten kelek fel.Előre is nagyon köszönöm!!Fehér József Szolnok

        Dr. Sebő Zsuzsanna válasza a alvászavar témában

        Kedves József! Egyrészt az alvászavar krónikus probléma, mely alkati kezelést igényel, hiszen sok-sok tényező játszik szerepet a kialakulásában. Ez azt jelenti, hogy egy részletes kikérdezés, beszélgetés, vizsgálat után a homeopata megkeresi azt a homeopátiás gyógyszert, amely Önre leginkább illik. Ez a szer nem csak az alvászavarra, de minden más, az élettanitól eltérő problémára jelent majd megoldást. Másrészt meg lehet próbálni un. tüneti kezelést, ami csak az alvására hat. Ehhez azonban sokkal több információra lenne szükség az elalvás körüli panaszokról. (gondolatok, érzetek, testhelyzet, hőérzet, mi segít, és mi ront a helyzeten, az éjszaka mely szakaszában ébred leginkább, stb.)


        Dr. Sebő Zsuzsanna
        archív adatlap, a WEBBeteg szolgáltatása homeopátia témában megszűnt Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Sebő Zsuzsanna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 12., 15:06; Megválaszolva: 2011. február 15., 09:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés