Izzadas

Panaszom a kovetkezo.Koros izzadasban szenvedek kb masfel ev ota, foleg mikor tarsasagban vagyok.Semmi fele izzadasgatloszer nem hasznalt.Kiprobaltam a Solutio Antiseduricat, vagyis aluminium kloridos oldatot.ugy tunik, hogy kezd bevalni, hetente 2, 3 alkalomszor hasznalom..Kerdesem a kovetkezo, nem veszelyes e ez a szer a boromre vagy a mellemre, mert mar hallottam hogy ez rakot okozhat? Vagy onok mit ajanlanak izzadas ellen, mijen gyogyszert hasznaljak? Elore is koszonom valaszukat..Udvozlettel.Csilla

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza izzadás témában

Kedves Csilla!

Egyelőre hagyja el ezeket a szereket, inkább keressen fel pszichológust. Ha csak társaságban jelentkezik, akkor oka nagy valószínűséggel lelki, melyen a pszichoterápia segít, az izzadásgátló csak tüneti kezelés.

Kérdés: 2011. február 04., 20:40; Megválaszolva: 2011. február 06., 14:04
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Túlzott izzadás
Üdv! Túlzott izzadás problémával küzdök, ami képes bárhol jelentkezni. De nem csak izzasztó helyzetekben, hanem sportolás közben is kb 10x úgy...
Izzadás
Kedves Szakerto! Egy nagy problemam, hogy nagyon izzadok. Sokkal jobban, mint egy atlag ember. Tobbnyire az idegesseg az, amitol mindig izzadok. Most azonban...
Izzadás, homályos látás
Tisztelt Doktor Nő/Úr! 29 éves nő vagyok, és egy a sok közül aki elveszítette a munkahelyét.Decemberben szűnt meg a cég ahol dolgoztam, de a...
15 éves gyermek idegrohamjai
Rexetin emelés