• Zavartság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A kérdésem az lenne, hogy pánikproblémák és szorongás okozhat-e zavartságot akár napokig is?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a témában

        A zavartság pontosan mit jelent az ön olvasatában? Kérem, írja meg a tüneteket pontosan.Amennyiben a beteg jelenleg is "zavart" lenne, érdemes mielőbb pszichiáterhez fordulni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 27., 18:56; Megválaszolva: 2011. január 30., 12:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés