Cypralex

tisztelt doktorno. tizenot eve levagyok szazalekolva.pszhiitriai gyogyszereket szedek.mar nagyon sok felet.tizenot evig szedtem a leponexet mivel mar a napi nyolc szem sem nyugtatott elvettek tolem es negyvenket fele gyogyszerrel probalkoztak vegul is ugy dontottek hogy fel ev kihagyas utan visszakaptam a leponexet.reggelre felirtak egy szem 10mg cipralexet szinten reggelre1mg xanaxot delbenegy szemxanaxot05mg.estere1mgxanaxot es egy szem leponexet 100mg. nem tudom hogy a gyogyszerek mellekhatasa lehet e.de a ket labamba begorcsosodtek az izmok alig tudok jarni de kozben mindig menesi kenyszerem van.meg azt el kell mondanom hogy napi egy doboz cigarettat szivok.ket eve elvaltam azota is csak a nagylanyommal elek nem volt azota parkapcsolatom.kerem draga doktorno surgos valaszat mert mar nagyon rossz allapotban vagyok. koszonom a segitseget jo egeszseget kivenok.tisztelettel ercsi.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Varga Tamás válasza pszichiátria témában

Tisztelt kérdező!

Kérdésében nem írta le, hogy milyen betegséggel kezelik és a közelmúltban milyen gyógyszereket szedett tartósan. Bizonyos pszichiátriai szerek okozhatnak "menési kényszert". A láb görcsölése miatt keresse fel háziorvosát (egyéb betegségek kizárása céljából) ill. panaszait konzultálja meg feltétlenül pszichiáter kezelőorvosával.

Kérdés: 2011. január 24., 19:58; Megválaszolva: 2011. január 26., 13:41
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Szorongás okozta gyomorpanasz?
Szorongás vagy betegség
Szerotonin szint extrém magas
Diagnózis felülbírálat