Nem sok étel ez egy kicsit?

Az orvosom anorexiát állapított meg nálam, úgyhogy megegyeztünk, hogy visszaszedem az eredeti súlyomat. Kaptam egy bizonyos Nutridrinket, ebből kell innom napi kettőt, +reggeli, ebéd, vacsora ugyebár. Eddig ok. Anya meg kitalálta, hogy mostantól minimum 3 kiflit kell hordanom suliba pluszba, és azt mind megenni. És még egy csokit. De ez a tízórai szerintem enyhén szólva sok lesz, pláne hogy a vacsorám ugyanaz lesz, mint az ebédem volt. Önök mit gondolnak? Helyesen döntött anyám vagy ez már tényleg sok egyszerre?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza anorexia témában

Kedves kérdező!

Az étrend roboráló étrendnek megfelel, de a pontos testsúlyt, állapotot ismerve lehetne megmondani, hogy mennyire személyre szabott önnek. Mivel orvosi vizsgálat történt, javaslom, hogy a vizsgálatot végző orvos utasításait kövesse. Pszichiáter felkeresése is javasolt.

Kérdés: 2011. január 07., 14:31; Megválaszolva: 2011. január 10., 09:00
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Mi lehet a gond ?
Pánikbetegség
Alvászavar
Tisztelt doktornő ! Óvodai...
Elmebeteg az anyukám