Hirdetés
      • Nem sok étel ez egy kicsit?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az orvosom anorexiát állapított meg nálam, úgyhogy megegyeztünk, hogy visszaszedem az eredeti súlyomat. Kaptam egy bizonyos Nutridrinket, ebből kell innom napi kettőt, +reggeli,ebéd, vacsora ugyebár. Eddig ok. Anya meg kitalálta, hogy mostantól minimum 3 kiflit kell hordanom suliba pluszba, és azt mind megenni. És még egy csokit. De ez a tízórai szerintem enyhén szólva sok lesz, pláne hogy a vacsorám ugyanaz lesz, mint az ebédem volt. Önök mit gondolnak? Helyesen döntött anyám vagy ez már tényleg sok egyszerre?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a anorexia témában

        Kedves kérdező! Az étrend roboráló étrendnek megfelel, de a pontos testsúlyt, állapotot ismerve lehetne megmondani, hogy mennyire személyre szabott önnek. Mivel orvosi vizsgálat történt, javaslom, hogy a vizsgálatot végző orvos utasításait kövesse. Pszichiáter felkeresése is javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 07., 14:31; Megválaszolva: 2011. január 10., 09:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! A pszichiáterem generalizált szorongást állapított meg. Mely főleg társaság jelenlétében jelentkezik. Akkor ez most még sem szociális fóbia hanem generalizált szorongás? Esetleg az egyik a másiknak az egyik fajtája? Fontos...