Paraonid skrizofénia

SZERTNÉK TANÁCSOT KÉRNI ERRE A GONDRA AMI ENGEM A LÁNYOM ÁLTAL ÉRINT. MINDEN ORVOSI ELLÁTÁS MEGVAN, DE AZONKIVÜL HOGY GYÓGYSZERT IRNAK FEL SEMMI. NAGYON NEHÉZ BÁNNI VELE, ÁLLANDÓ DACKORSZAKBAN ÉL 18É VESEN SZÜLTEM AZÓTA SOKASODNAK A PROBLÉMÁK.SE LAZÁN SE SZIGORÚN NEMTUDOM KEZELNI.FÁRADT VAGYOK.Ő MOST 46 ÉVES OTTHONRA VÁRUNK DE AZ MÉG ÉVEKBE TELIK TUDNA ESETLEG VALAMI TANÁCSOT ADNI? köszönettel venném ha lehet egyáltalán. Horpácsiné.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Diószegi Judit válasza skizofrénia témában

Kedves Kérdező!

A skizofrénia (így a paranoid skizofrénia) kezelésének is a legfontosabb pontja a gyógyszeres kezelés. Már jó állapotban levő páciensek esetében lehet egyéni és/vagy csoportos pszichoterápiát indítani. A legfontosabb, hogy felügyelje, lánya valóban szedi-e rendszeresen az előírt gyógyszereket, illetve megjelenik-e a kontrollvizsgálatokon.

Kérdés: 2011. január 05., 08:40; Megválaszolva: 2011. január 08., 14:22
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Pánikbetegség
Alvászavar
Tisztelt doktornő ! Óvodai...
Elmebeteg az anyukám
Miért érzem ezt