• Agresszív rohamok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr Kérem segítsenek, mert az életem napról napra egyre rosszabb irányba halad. Évekkel ezelőtt (kb 5 év) kezdődött el bennem valami változás, melynek következtében bármilyen számomra igazságtalan helyzetbe kerülve olyan dührohamot kapok, melyeknek köszönhetően szó szerint elvesztem a józan ítélőképességem, és agressziv viselkedést tanusítok. Ennek köszönhetően kétszer már bírósági tárgyalás lett az esetekből, és a második alakalommal a bírónőm nevelési célzattal elrendelte az előzetes letartózatásomat is. Egyébként alapvetően nyugodt, segítőkész, tárasági ember vagyok, sokszor segítettem önzetlenűl még vadidegen embereknek is, mert ezek a tettek jó érzéssel töltenek el. Továbbá szervezetileg és immunológiailag is egészséges vagyok, évek óta nem volt egy-egy meghülésen kívűl semmilyen betegségem, nem szedek gyógyszert, nem vagyok allergiás. Fizikailag is rendben vagyok, rendszeresen sportoltam, és egészségesen, változatosan táplálkozom. Főiskolai diplomám van, biztonságtechnikai mérnökként a saját vállalkozásomban dolgozom. Szeretném egy szakember segítségéval megtalálni és megszüntetni az elmém hibás, társadalmilag nem elfogadott működésének okát. A gyógyszeres tüneti kezelést nem látom megoldásnak, a valódi okokra szeretnék rátalálni, hogy akár életmód, életviteli változtatással kiléphessek ebből a rettenetesen kellemetlen állapotból. Segítségüket előre is köszönöm! Tisztelettel:

        Dr. Diószegi Judit válasza a pszichés probléma témában

        Kedves Kérdező! Agresszív viselkedés, indulatkezelési problémák többféle pszichiátriai kórképben is megjelenhetnek, ezért részletes pszichiátriai vizsgálatra lenne szükség. A diagnózistól függ a terápia jellege is (lehet, hogy indokolt a gyógyszeres kezelés, de a pszichoterápia jellege is a kórképtől függ).


        Dr. Diószegi Judit
        pszichiáter

        Dr. Diószegi Judit
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 18., 14:10; Megválaszolva: 2010. december 22., 14:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés