• Frontin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő! Napi 2x0,5 Frontint szedek a pánikbetegségemre.,antidepresszánst már nem.Több mint egy éve szedem már..a kérdésem: veszélyes -e ez az adag ,mert úgy érzem ,ezt még egy darabig nem tudom elhagyni.És meddig lehet a Frontint szedni..akár több évig,ha úgy érzem,....és ezt az adagot is tarthatom? Köszönöm válaszát. Üdvözlettel Zsu

        WEBBeteg szakértő válasza a Panikbetegseg témában

        Kedves Zsu! A Frontin szedhető hosszabb távon is, azonban minél tovább szedi, annál nagyobb az esély a testi és pszichés függőség kialakulására. Emiatt a dóziscsökkentést majd csak lassan, apró lépésekben lehet megtenni.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 10., 11:30; Megválaszolva: 2010. december 13., 18:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés